Bu haberi yazdır
Rota yine bir Portekizli
Geçtğimiz sezon Beşiktaş'ımızı Portekizli teknik adam Carlos Carvalhal sezonunun büyük bölümünde çalıştırırken Portekiz basınından dikkat çekici bir iddia geldi.  
Kaynak : Milliyet
Rota yine bir Portekizli

Portekiz basını, siyah-beyazlı kulübün, Porto'yu lig şampiyonu yapan Pereira'yı takımın başına getirmek için girişim başlattığını iddia etti.

Gazeteler, Pereira'nın kendisine yapılan teklife, "hayır" demediğini belirterek, siyah-beyazlı kulübün teklifine sıcak baktığını yazdı.

Başarılı çalıştırıcının, Beşiktaş'ın yanı sıra Olympiakos, Levante'den de teklif aldığı kaydedildi.

Pereira'nın, Beşiktaş'ın ısrarcı olması halinde tercihini siyah-beyazlı kulüpten yana kullanacağı savunuldu.

Bu arada UEFA'dan gelen Avrupa kupalarına katılım yasağı, Beşiktaş'ın kamp programını bozdu.

Yasak nedeniyle Dış İlişkiler Sorumlusu Semih Usta ile İdari Menajer Tuncay Yanık'ın birlikte yürüttüğü kamp hazırlıkları için yeni bir çalışma yapılacak.

Liglerin Ağustos ortasında başlayacağını planlayan siyah-beyazlı yönetimin, bir hazırlık kampının yanı sıra maddi gelir sağlayacak turnuvaya sıcak baktığı öğrenildi.

Kamp programına teknik direktörün belirlenmesinden sonra son şekli verilecek.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler