Rota yeniden Lazovic
Almeida'nın takımdan ayrılma ihtimalinin ardından Mustafa Pektemek'in de sakatlığı nedeniyle Beşiktaş'ta forvet arayışlarına hız verildi.
Kaynak : DHA
Dün akşam oynanan Galatasaray maçında sakatlanan ve sahalardan 6 ay uzak kalacağı açıklanan Mustafa Pektemek'in yerini doldurmaya çalışacak olan komite ilk olarak son dönemde görüştükleri Danko Lazovic için yeniden temaslara başlayacak.
Futbol komitesi 29 yaşındaki oyuncu ile yaklaşık 10 gün önce anlaşmaya varmış, ancak Lazovic'in kulübü Zenit Saint Petersburg ile bonservis bedeli konusunda uzlaşma sağlanamamıştı. Mustafa'nın sakatlığının ardından Siyah Beyazlı kulüp Lazovic için yeniden Rus ekibi ile masaya oturup bu transferi tamamlamaya çalışacak.
Beşiktaş'ta diğer bir forvet oyuncusu Hugo Almeida'nın ise takımdan ayrılmak istemesi üzerine oyuncunun menajerinin Portekizli oyuncu için getireceği teklifler değerlendirilecek. Almeida konusunda en az 4 milyon Euro bonservis bedeli beklentisi içinde olan Siyah Beyazlı kulüp, transfer döneminin kapanmadan Almeida ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sassuolo, evinde Como'yu yendi

Juventus'ta Manuel Locatelli ile imza

Bournemouth'da Iraola yerine Marco Rose

Moise Kean çılgına döndü: Fenomene canlı yayında tehdit

Andoni Iraola: "Kimseyle anlaşmadım"

Chelsea, Moises Caicedo ile nikah tazeledi

Manchester City'ye kötü haber: Ruben Dias

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

Real Madrid'de kalanlar ve gidenler belli oldu!

Arsenal'in eski kalecisi Manninger hayatını kaybetti!

Demir Ege Tıknazlı Braga, yarı finale yükseldi
En çok yorumlanan haberler


















