Rosier'in menajerinden ayrılık mesajı: "Hedef 5 büyük lig"
Beşiktaş'ın şampiyonluğundaki başrol oyuncularından Valentin Rosier'in menajeri Stephane Canard, Fransız oyuncunun önümüzdeki sezon Avrupa'nın 5 büyük liginde oynamak istediğini söyledi.
Fotoğraf : AA
Bu sezon Sporting'den kiralık olarak Beşiktaş forması giyen ve şampiyonluğun mimarlarından biri olan Valentin Rosier için transfer dedikoduları başlarken, menajerinden açıklama geldi.
Fransız oyuncunun menajeri Stephane Canard, Rusya'dan Dinamo Moskova'dan
gelen teklifi düşünmediklerini ve Rosier'in kariyerine Avrupa'nın 5 büyük liginde devam etmek istediğini söyledi.
"RUSYA'YA GİTMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"
Stephane Canard, "Dinamo Moskova'ya büyük saygımız var ancak Rusya'ya gitmeyi düşünmüyoruz. Valentin Rosier, öncelikle Avrupa'nın 5 büyük liginden teklifleri düşünmek istiyor, önceliğimiz Avrupa'nın 5 büyük ligi." ifadelerini kullandı.
Rosier, Beşiktaş'ta 37 maça çıkarken 3 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!
En çok yorumlanan haberler














