Beşiktaş, kiralık sözleşmesi biten Valentin Rosier'i mutlaka kadrosunda tutmak istiyor. Çifte şampiyonlukta çok büyük pay sahibi olan Fransız sağ bek de kariyerine siyah-beyazlı forma altında devam etmenin hesaplarını yapıyor.
Siyah-beyazlı yönetim, Rosier'in kulübü Sporting Lizbon'a geçtiğimiz günlerde resmi teklifte bulunmuştu. Başarılı futbolcunun bonservisi için 3,5 milyon euro teklif eden Kartal, olası satıştan da yüzde 20 pay önermişti. Beşiktaş'ın alternatif teklifi ise Rosier'i bir sezon daha kiralamak ve 2022'de bonservisini satın almak şeklinde olmuştu.
Menajerler de katılacak
Sporting
Lizbon, siyah-beyazlı kulübün tekliflerine henüz yazılı olarak bir yanıt vermedi. Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın kadrosunda görmek istediği
Rosier'in işini en kısa sürede bitirmeyi hedefleyen yönetim transferde Fransız oyuncuyu da devreye sokuyor. Beşiktaş'la maddi konularda anlaşan
başarılı futbolcu kısa süre içinde Portekiz'e giderek kulübüyle masaya oturacak.
Rosier, Beşiktaş'la anlaştığını belirterek kesinlikle başka bir kulübe gitmek istemediğini net bir biçimde dile getirecek. Yapılacak görüşmelerde Fransız futbolcunun menajerleri de yer alacak. Sporting Lizbon'un Rosier'le 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Portekiz ekibinin, yıldız futbolcunun resti karşısında transfere onay vermesi bekleniyor. Sporting'in geri adım atmaması halinde Rosier'in de kararlı tutumunu sürdüreceği kaydedildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!

Mateta'dan sözleşme fesih için FIFA'ya başvuru!















