
Manchester United'ın kaptanı Wayne Rooney'nin, kulübüyle olan kontratını uzatma konusunda karşılıklı anlaşmaya vardığı öne sürüldü.
The Express'te yer alan haberde; kontratının bitmesine 2 sezon kalan ve ABD'den muhtemel talipleri olan Wayne Rooney'i Manchester United'ın kariyer sonuna kadar bırakmama kararı olduğu ifade edildi. 30 yaşındaki yıldızın, Sir Bobby Charlton'ın Manchester United formasıyla gol rekoruna çok yakın olduğu, bundan sonra da kulüp efsanesi haline geleceği için kulüpte jübile yapılmasının muhtemel olduğu belirtildi.
Wayne Rooney'nin de kulüpte kalmaya sıcak baktığı ve önümüzdeki haftalarda uzun vadeli bir kontrat imzalayarak bunu gerçekleştireceği yazıldı.
Everton'dan 2004'te Manchester United'a transfer olan Wayne Rooney, kırmızı formayla 528 resmi maçta 248 gol attı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Heidenheim, deplasmanda hasreti bitirdi!

Ryan Giggs: "Amorim'in, bir United oyuncusunu anlamaya ihtiyacı var"

Gary Neville: "Bu, büyük paralar harcayan kulüpler için bir sorun"

Barcelona'yı sevindiren haber: Ter Stegen geri döndü

Thomas Müller'den o teklife ret cevabı!

Kim Min-Jae transferinde Fenerbahçe'ye dev bir rakip daha!

Atletico Madrid'den evinde net galibiyet

Real Betis, Valladolid'i 5 golle küme düşürdü

Florentino Perez'in hedefi, Vinicius ayrılırsa Haaland

Leipzig, Thierry Henry'i takımın başına getirmek istiyor!
