Ronnie için kritik gün
Beşiktaş, Ronaldinho’nun menajeri Assis’le bir görüşme daha yapacak. Kartal, teminat mektubuyla işi bitirmek istiyor.
Kaynak : Milliyet
Atletico Mineiro’nun aradan çekilmesiyle rahat bir nefes alan Beşiktaş Yönetimi dün mesai saati bitimine kadar teminat mektubu konusunda bankalarla görüştü. Bu konuda olumlu yönde adımlar atan siyah-beyazlılar banka teminat mektubunu vererek Ronaldinho ve menajer Assis’i pazartesi günü birlikte İstanbul’a getirecek.
Büyük heyecanla beklenen transferin sponsorluk anlaşmalarını henüz bitiremeyen siyah-beyazlılar, menajerlik ücretini düşürmek için de çalışma yapıyor. Assis’in yanı sıra aracılık yapan Türk menajerlerin ücretlerini indirmeye çalışan yöneticiler bu konuda henüz olumlu yanıt alamadı.
Assis’in menajerlik ücretinde hiçbir indirimi kabul etmediği vurgulandı. Teminat mektubu ve sponsor konularını çözmek için yoğun çaba harcayan siyah-beyazlıların, Ronaldinho transferinin suya düşmesi halinde taraftarları memnun edecek başka bir yıldıza imza attıracakları savunuldu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

RESMİ: Jose Mourinho, Real Madrid'e geri döndü!

Fulham'dan Alvaro Arbeloa sürprizi!

Napoli, Lukaku için 10 milyon euro istiyor!

Juventus'ta Damien Comolli için ayrılık ihtimali!

Avrupa'nın bedava kralı: Real Madrid!

Bayern Münih'te Harry Kane ile anlaşmazlık!

Cher Ndour için 30 milyon euro!

Elliot Anderson için tarihi teklife ret!

Josko Gvardiol, Real Madrid için bekliyor!

Bayern Münih'te 65 milyon euro'ya transfer hazırlığı

Bayern Münih'te Ismael Saibari için geri sayım!
En çok yorumlanan haberler














