Mart ayının başında annesinin rahatsızlığı sebebiyle ülkesine giden Ronaldo, koronavirüs karantinasını geçirdiği Madeira'da yerel bir statta idman yaparken görüntülendi.
CD Nacional takımının kullandığı Madeira Stadı'nda sahaya çıktığı ve sahada birkaç kişiyle şut çalıştığı fotoğraflanan Ronaldo böylelikle bir kez daha karantina kurallarını delmiş oldu. Görüntülerde sahada yanında birkaç kişinin olduğu görülürken sahada da yaşı küçük olduğu görülen çocuklarla futbol oynadığı görüldü.
Konuyla ilgili açıklama yapan Madeira'nın yerel sağlık müdürü Pedro Ramos Ronaldo'nun sahaya çıkmak için özel izni olmadığını belirterek, "Tüm vatandaşlar gibi kurallara uyduğu sürece eğitim alabilir, onun için bir ayrıcalık yok. Ancak o sosyal mesafesini koruyarak sadece birkaç dakikalık egzersiz yaptı. Kurallara uyarak egzersiz yapılmasında kanunlarımıza aykırı bir durum yok" diye konuştu.
Ronaldo daha önce de karantina kurallarını hiçe sayarak Madeira'da dışarıda dolaşırken, sevgilisi Georgina ile çocuklarını sahilde
dolaştırırken görüntülenmişti.



Atletico Madrid'den Sörloth kararı! İşte istenen rakam

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret

Gavi sözünü tuttu, saçını pembeye boyattı

Rodri'nin gönlü Barcelona'da

Real Madrid'den rekor transfer: Yan Diomande

Newcastle United'da Matthias Jaissle dönemi

























