Atalanta forması giyen Merih Demiral, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından başlattığı yardım kampanyası ile ilgili HaberTürk'te açıklamalarda bulundu.
Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala ve Leonardo Bonucci'nin formalarını açık artırma usülüyle satışa çıkartan Merih, "Öncelikle tüm milletimize baş sağlığı diliyorum. Gerçekten çok zor bir durum. Başımız sağ olsun. Şu an Twitter'da yardım amaçlı formaları satışa çıkarıyoruz. Uzakta da olsam, işin içinde olmaya çalışıyorum. Dün Ronaldo ile konuştum, çok üzgün olduğunu ve elinden geleni yapacağını söyledi. Onun ardından formasını satışa çıkardık. Bonucci ve Dybala'nın da formalarını satışa çıkardık. Çok olumlu tepkiler aldık." dedi.
Forma satışlarından elde edilecek gelirin AHBAP'a bağışlanacağını ve bu paranın deprem bölgeleri için kullanılacağını söyleyen milli futbolcumuz, "Formaların değerleri yaklaşık olarak 5 Milyon TL'ye ulaştı. Bir saat önce Ronaldo'yla yine konuştum, kendisi video da atacak." sözlerini sarf etti.
İSPANYA'DAN 2 İSİM KATILDI
Merih Demiral, ayrıca Ronaldo, Dybala ve Bonucci'nin ardından Atletico Madrid'den Alvaro Morata ve Antoine Griezmann'ın da kampanyaya formalarını bağışladığını açıkladı.
Merih, "Alvaro Morata ve Antoine Griezmann ile görüştüm. Tüm takım olarak Türk halkının acısını paylaştıklarını söylediler ve kampanyamıza imzalı formalarını bağışladılar. Formanın açık artırmayla satışından elde edilecek gelir Ahbap'a bağışlanacaktır" ifadelerini yazdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı

Barcelona, Pau Torres'i radarına aldı!

Chelsea'de orta saha arayışı!

Bayern Münih'te Upamecano gelişmesi!

Barcelona'dan Hansi Flick'e sözleşme teklifi

Bastoni'den geleceği için açıklama!

Glasner'den Guehi'nin geleceği için açıklama!

Acun Ilıcalı: "Hedefim Premier Lig"

Cristian Chivu'dan Hakan Çalhanoğlu açıklaması

Ardon Jashari: "Sadece Milan'ı istedim"



















