Joan Laporta'dan şok iddia... Katalan kulübünün eski başkanı, Cristiano Ronaldo'yu Sporting Lizbon'da oynarken 17 milyon Euro'ya alabileceklerini söyledi. Kritik El Classico öncesi çarpıcı ifadeler kullanan Laporta, şu anda Real Madrid'in en büyük kozu olan futbolcunun, isteseler kendi takımlarında olabileceğini iddia etti.
''Başkan seçildiğimde, Ronaldinho, Marquez ve Ricardo Quaresma'yı aldık. Bir başka yıldız futbolcu daha alabilirdik. Adı da Cristiano Ronaldo idi. Yeniden yapılanma içindeydik. Ronaldo'nun menajeri bize 2 milyon Euro düşük fiyatla teklif etti. Manchester United, 19 milyon Euro'ya transfer etti ama biz onu 17 milyon Euro'ya alabilirdik.'' diyen 53 yaşındaki eski başkan, derbi öncesi ortalığı karıştırabilecek ifadeler kullandı.
Cristiano Ronaldo, 19 milyon Euro'ya gittiği Manchester United'tan 96 milyon Euro karşılığında Barcelona'nın ezeli rakibi Real Madrid'e transfer olmuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!

Acun Ilıcalı kutlamalarda taraftara müjdeyi verdi

Udinese, Gökhan İnler'in sözleşmesini uzattı



















