Roma, Sörloth'u istedi; işte fiyatı
Roma, Alexander Sörloth'u Villarreal'den istedi; İspanyol kulübü 35 milyon euro bonservis bedeli talep etti.
Roma, İspanya La Liga'da sezonun en çok gol atan ikinci futbolcusu olan Süper Lig'in eski gol kralı Alexander Sörloth'a kancayı attı.
İspanyol Relevo'da yer alan habere göre; Roma, serbest kalma maddesi 38 milyon euro olan Sörloth için Villarreal ile masaya oturdu. Villarreal ilk aşamada Sörloth için 35 milyon istedi.
Roma cephesi bu rakamı ödemeyemeyeceğini, bunun yerine anlaşmaya ortak mutabakata varılacak bir oyuncunun dahil edilebileceğini belirtti.
2019/20 sezonunda Trabzonspor forması giyen ve Süper Lig'de gol kralı olan 28 yaşındaki Norveçli golcü, Temmuz 2023'te 10 milyon euro bonservis karşılığı Leipzig'ten Villarreal'e transfer olmuştu.
Sörloth, geçen sezon 34 İspanya La Liga maçında 23 gol atıp 6 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!

Ajax galibiyeti kaçırdı! Heerenveen'den kritik geri dönüş

Michy Batshuayi için sürpriz iddia!
En çok yorumlanan haberler













