Trendyol Süper Lig'de yeni sezonun transfer çalışmaları için kolları sıvayan Beşiktaş, Danimarkalı Robert Skov'un peşinde.
BEŞİKTAŞ GÖRÜŞMELERE BAŞLADI
Sağ ve sol kanatta oynayabilen 27 yaşındaki futbolcunun Bundesliga ekibi Hoffenheim ile olan sözleşmesi haziran ayında resmen sona eriyor. Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Kara Kartal, futbolcunun menajeri ile hemen iletişime geçti ve görüşmelere başladı.
ALMANYA'DAN SEVİNDİRİCİ HABER
Oyuncu cephesiyle görüşmelerin olumlu ilerlediği öğrenilirken sevindirici haber Bundesliga lideri Bayer Leverkusen'den geldi. Yıldız kanat oyuncusu için Leverkusen daha önce menajeriyle temasa geçmiş ancak şu an o bölgeye başka bir oyuncu bakıyor. Skov'un menajeri kırmızı-siyahlılardan son bir hamle bekliyor. Eğer Leverkusen'den o hamle gelmezse Beşiktaş'ın Skov'u bitirmesi an meselesi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ferdi Kadıoğlu'ndan 3. dakikada gol!

Bask derbisi Athletic Bilbao'nun

Ne Mallorca'ya yaradı ne Valencia'ya

Hakem maçı durdurup telefonla konuştu

Muhammed Salah'ın yerine 19'luk yıldız: Yan Diomande

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de kalmak istiyor

Başarıdan çöküşe: Wolverhampton'un 7 yıllık eriyişi!

Anthony Gordon için 86 milyon euro!

Esposito'nun geleceği için açıklama

Arsenal, 16 yaşındaki Marli Salmon ile ön sözleşme imzaladı


















