River Plate, genç oyuncusu Manuel Lanzini için akıllı hareket ediyor. Arjantin kulübünün teknik direktörü Macelo Gallardo, oyuncunun takımda kalmasını isterken, yönetim de oyuncunun sözleşmesinin uzatılması konusunda düğmeye bastı.
21 yaşındaki oyuncunun sözleşmesi 2015 yılında bitecek. Tangocu'yu başka kulüplere bedavaya kaptırmak istemeyen River Plate, Lanzini ile sözleşme yenilemek ve oyuncuya gelecek olan yüksek bir teklifle onu elden çıkararak kara geçmek istiyor.
River Plate Başkanı Rodolfo D'Onofrio, iyi bir teklif için 2 ay daha bekleyeceklerini, aksi durumda oyuncu ile sözleşme yenilemek için masaya oturacaklarını söyledi.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Lanzini transferini geçtiğimiz günlerde kestirip attı. Lanzini için sürekli fiyat artırımı yapıldığını söyleyen Orman, "Kimse bizim ile dalga geçip alay eder gibi pazarlık yapamaz. Lanzini'yi almayacağım. Tepe tepe kullansınlar. Bu saatten sonra üste para verseler de almam. Nedir bu? Sanki Amazon ormanlarından bir yeni Messi mi keşfettik.? River Plate gibi herkesin takip ettiği ve bu takımda oynayan bir oyuncu. O olmaz başkası olur" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid'den Mbappe için sakatlık açıklaması

Tottenham'da maaşlar yarıya inebilir

Real Madrid'de Mbappe'nin sakatlığı sonrası kriz!

Napoli'de De Bruyne için dönüş ihtimali!

Arne Slot'tan Galatasaray için mesaj!

Chelsea'de hedef Darwin Nunez

Igor Tudor, Ada'yı karıştırdı: "Delilik bu; bu hakem!"

İngiltere'de tartışma: Arsenal, tarihin 'en çirkin' lideri mi?

Inter'de sezonun yıldızı Dimarco'ya sözleşme!

Juventus'a Roma'ya maçında geri dönüş yetmedi: 3-3!

















