"Rekabeti çok severim"
Beşiktaş'ın golcü yıldızı Cenk Tosun forvetteki çekişmenin takıma yarayacağını ifade ederek, "Rekabeti çok severim" dedi.
Kaynak : Takvim

Kartal'ın golcü oyuncusu Cenk Tosun yeni sezonda forvette yaşanacak olan rekabette kendisinin de var olduğunu söyledi. Siyah-Beyazlı oyuncu, "Demba Ba ve Mustafa Pektemek gibi usta golcüler arasında yaşanacak olan tatlı rekabette ben de varım" ifadesini kullandı.
Beşiktaş'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunun altını çizen Cenk Tosun, "Takıma kısa zamanda uyum sağladığım için çok sevinçliyim. Burası büyük bir camia. 3 kulvarda mücadele eden bir takımız. Bu nedenle her an ilk 11'de oynayacakmış gibi hazırlanıyorum. Bu sezon ligde en çok gol atan takım biz oluruz. Kendi adıma üzerime düşenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!
En çok yorumlanan haberler