Süper Lig'de en son Kayserispor'u çalıştıran teknik direktör Recep Uçar, Milliyet'ten Nergis Aşkın'a konuştu. Kayserispor sürecinden, Süper Lig'e birçok konuya değinen Uçar, samimi açıklamalarda bulundu.
Recep Uçar'ın açıklamaları şu şekilde:
'MİLLİ FORMAYI HAK EDİYOR'
Recep Uçar eski öğrencisi Umut Nayir ile ilgili şu yorumlarda bulundu.
"Benim ilk Beşiktaş'ta çalışma şansı bulduğum bir oyuncuydu Abdullah hoca döneminde. Sonrasında Ümraniyespor ile Süper Lig'e çıktığımızda o Giresunspor'un oyuncusuydu. Sonra kiralamıştık onu bizi kırmamıştı sağ olsun. Ve müthiş bir sezon geçirmişti. Orada yaşadığı serüven onun Fenerbahçe'ye transfer olmasına vesile oldu. Devamlı kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk. Umut önümüzdeki Avrupa Şampiyonası'nda süre almak istiyor çok ciddi anlamda. Dolayısıyla daha çok süre alabileceği bir takıma geçmek istedi. Umarım çok iyi bir sezon geçirir. Umut gerçekten milli formayı hak ediyor. Birçok genç oyuncuya rol model olabilecek bir oyuncu."
'SEMİH, NİHAT KAHVECİ'Yİ HATIRLATIYOR'
Recep Uçar, Semih Kılıçsoy'u Nihat Kahveci'ye benzettiğini söyledi.
"Semih bana Nihat Kahveci'nin Beşiktaş'ta başladığı ilk dönemleri hatırlatıyor. Vücut şekli, koşuşu, vuruşları, kuvvetli olması. Biraz onu andırıyor. Güzel gidiyor, umarım çok daha iyi sezonlar geçirir."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Real Madrid altyapısından 124,5 milyon euroluk dev gelir!

Sergio Busquets, Barcelona'ya döndü

Leipzig yeni Diomande'sini buldu: 50 + 10 milyon Euro!

Ederson, Martinez derken Juve'nin yeni kalecisi Vicario

Pedro Neto'dan Al-Hilal'e yeşil ışık

Juventus, Jhon Lucumi'yi açıkladı

Barcelona'dan dev transfer hamlesi: Rodri

Espanyol, La Liga'ya coşkulu başladı!

Arda Güler asist yaptı, Real Madrid son provasını 3 golle geçti!

Villarreal, 2 dakikada 2-0'dan döndü!
















