La Liga devi Barcelona'nın yaz transfer sezonunda yolları ayırmayı planladığı Rakitic için İnter'in ardından Manchester United da transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.
El Mundo Deportivo'da yer alan habere göre, 2021 yılına dek Barcelona ile sözleşmesi bulunan Rakitic, orta sahaya yapılan Arturo Vidal, Arthur Melo ve Frankie De Jong transferlerinden rahatsız.
Geçtiğimiz yaz transfer sezonunda Paris Saint-Germain'in 90 milyon euroluk teklfine Barcelona olumlu yanıt verirken, Hırvat yıldızdan red cevabı gelmişti.
İNTER, MANCHESTER İLGİLENİYOR! CHELSEA...
Haberin detaylarında aktarılan bilgilere göre transfer için İnter ve Manchester United, kısa süre içerisinde resmi girişimlerde bulunacak. Chelsea ise oyuncu için nabız yoklamaya başladı.
Ivan Rakitic, bu sezon Barcelona formasıyla çıktığı 52 karşılaşmada 5 gol 9 asistlik performans sergiledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Betis, Mallorca deplasmanında galip!

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"






















