Rachid Ghezzal'ı sakatlıklar bırakmıyor
Bu sezon yaşadığı sakatlıklarla 15 resmi maç kaçıran Rachid Ghezzal son oynanan Antalyaspor maçına da sakatlık sebebiyle başlayamadı.
Kaynak : Akşam
Fotoğraf : AA
Antalyaspor maçı öncesi sakatlanan Rachid Ghezzal ilk 11'e yazılmasına karşın ağrıları nedeniyle sahaya çıkamadı.
15 MAÇ KAÇIRDI
Sezon başından beri sakatlıklardan ve antrenman eksikleri nedeniyle 72 gün takımdan ayrı kalan Cezayirli yıldız, 15 resmi maçı da kaçırdı.
Bu sezon 20 resmi maçta formayı sırtına geçirip 948 dakika sahada kalan Ghezzal bu karşılaşmalarda 1 gol, 4 asistlik skor katkısı sağladı.
Beşiktaş'ın 2020-2021 şampiyonluğunda 31 maça çıkarak 8 gol, 17 asist ile mimarlardan olan Rachid Ghezzal eski formundan oldukça uzakta.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"

Manchester United'da hedef Myles Lewis-Skelly

Brentford'un rekor transferi: Mamadou Sangare

Hansi Flick'ten Karim Adeyemi sözleri

Enes Ünal için İspanya'da transfer yarışı

Eintracht Frankfurt, Onyedika'yı açıkladı
En çok yorumlanan haberler
















