Bu haberi yazdır
"Quaresma'yı biz oynatırız"
Siyah beyazlı kulübün açıkladığının aksine, bir grup Beşiktaş taraftarı, yönetim kurulu toplantısına geldi ve dışarı çıkan bir yöneticiye isteklerini bildirdi.Yöneticiler, Q7 ve bilet talebinde bulunan taraftarları yatıştırmaya çalıştı.  
Kaynak : Hürriyet
Quaresma'yı biz oynatırız

Galatasaray derbisi öncesinde Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma sorunu devam ediyor. Taraftarların bir kısmı Portekizli yıldızın takımda kalmasını düşünüyor. Quaresma'yı takımda görmek isteyen bir grup taraftarın Yönetim Kurulu toplantısına giderek yöneticilere 'Q7'yi takımda tutuğun' dediği iddia edildi.

İşte Hürriyet Gazetesi'nin o haberi....

Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun önceki yaptığı toplantıya bir grup taraftarın geldiği ve siyah beyazlı yönetimden bilet istemelerinin ardından dün yaptığımız görüşmelerde isteğin sadece bununla sınırlı olmadığı da ortaya çıktı. Bunun detaylarına ineceğiz. Ama önce Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun dün yaptığı bir açıklamadan söz edelim. Siyah beyazlılar, taraftarın bilet talebinin olmadığını ve hatta böyle bir görüşmenin olmadığını açıkladılar. Bu doğru değil. Öyle bir görüşme gerçekleşti ve hatta görüşmenin en önemli maddelerinden biri de kapalı tribünde açılması planlanan pankarttı.

İşte o toplantıda olanlar

Şimdi gelin o toplantıya gidelim ve detaylara bir göz atalım. 7-8 kişilik bir taraftar grubu, yönetim kurulu toplantısına gelir.

Grup içeriye yöneticilerle görüşmek için haber gönderir. Bir yönetici (ismi bizde saklı) dışarı çıkarak grupla görüşür. Taraftarlar 2 konuda yönetim kurulundan talepte bulunurlar.
Biz Quaresma'ya gidip ondan indirimde bulunmasını istiyoruz. Biz indirim yapmasını sağlayalım. Sizler de onun oynamasını sağlayın. Kulübe yardımda bulunmak istiyoruz.

Çarşı Grubu'nun 30. yılı nedeniyle 25 metreye, 25 metre bir pankart hazırladık. Siyah ve beyaz püsküllerden oluşan bir süsleme yapmalıyız. Bunun içinde İnönü Stadı'nın içinde 100 kişinin çalışması lazım. Bu arkadaşlarımızın stat içine girişine izin verin.

'Siz destek verin yeter'

Taraftar grubunun isteklerine şu yanıt verilir. Quaresma konusunda sizden tek bir şey rica ediyoruz. Siz tribünde sadece Q7 tezahüratında bulunarak takımın motivasyonunu bozmayın. Sadece Beşiktaş'ı destekleyin. Q7 konusunda bize ancak böyle yardımda bulunabilirsiniz.

Çarşı lisans ürünlerinin hakkını aldık. Onları artık Kartal Yuvaları'nda satacağız. Sizin pankartınızı da görevli arkadaşlarımız stada asacak. Siz biletinizi alın, takımınızı destekleyin. Sizin için kapalı tribünde ekstra görevliler olacak. Herkes yerine rahat rahat oturacak. Tek isteğimiz takımınızı desteklemeniz.

'Bilet veren istifa etsin'

Beşiktaşlı taraftar grubuyla konuşan yönetici onlara ayrıca, Başkan Fikret Orman'ın bir sözünü de hatırlatır:

- Bir yönetici bile bedava bilet verirse istifasını sunsun. Beşiktaş yönetiminin görüşülmedi dediği taraftar grubu ile görüşmenin detayları bunlar.

Bilet konusuna ise bir daha dönmenin faydası var. Çünkü çeşitli aracılarla iletilen bedava bilet talebinden İstanbul Emniyeti'nin ve İstanbul Valiliği'nin haberi de var.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler