Quaresma hakkında şok iddia
Beşiktaş'ımızda Portekiz'den dönüşü dört gözle beklenen Quaresma ile ilgili şok edici bir iddia ortaya atıldı.
Kaynak : Yeni Şafak

YENİ ŞAFAK gazetesinin haberine göre: Quaresma hakkında sakatlığının tedavisi için verilen güçlendirme çalışmalarını yapmadığı için iyileşme sürecinin uzadığı iddialarına bir yenisi daha eklendi. Saçlarının özellikle ön bölümlerindeki dökülmelerden rahatsız olan Portekizli futbolcunun ülkesinde sakatlığından çok saç ekimine öncelik verdiği öğrenildi.
Beşiktaş'ın 8 Aralık günü oynadığı Manisaspor maçında sağ iç diz yan bağlarından sakatlanan Quaresma, aradan 1 ay geçmesine rağmen hala ülkesinden dönmedi. Geçen hafta son test sonuçlarını kulübe gönderen Quaresma'nın iyileşmesinin şubat başına uzaması üzerine konuyu araştıran Beşiktaş Sağlık Kurulu, bu futbolcunun sakatlığının tedavisi ile yeteri kadar ilgilenmediğini belirledi.
Olayı inceleyen kurul, futbolcunun saç ekimiyle uğraştığını öğrendiği belirtildi. Quaresma geçen yıl da bu dönemlerde sakatlanmış Portekiz'de tedavisini sürdürmek yerine mahkemesiyle ilgilendiği için sahalara dönüşü uzamıştı. Yine geçen yıl 3 hafta boyunca ülkesinde rutin tedavi olup, güçlendirme çalışmalarını düzenli yapmamıştı.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Berke Özer için Lille açıklaması!

Arda Turan'ın yıldızına Fulham kancası!

Barcelona'dan Como karşısında gövde gösterisi!

Al-Nassr, Ferran Torres'i gözüne kestirdi!

Juventus, Dortmund deplasmanında hazır görüntü verdi

Bayer Leverkusen'de mutlu son: Ernest Poku

Weghorst, Ajax'a galibiyeti getirdi!

Masuaku'nun Sunderland'de ilk sözleri

Göztepe'den sonra Chelsea'den de ayrılıyor: David Fofana

Dennis Man, PSV yolcusu!

Chelsea'den Simons için takas formulü
En çok yorumlanan haberler