Samet Aybaba’nın kardeşi yorumcu Adnan Aybaba, “Beşiktaş’ta her şey daha iyi olacak. Samet Aybaba’yı çok başarılı buluyorum” dedi.
Radyospor’da programa katılan Aybaba, “Beşiktaş’ta her şey daha iyi olacak. Ağabeyim çok yoğun, görüşemiyoruz ama dışarıdan izlediğim kadarıyla çok başarılı işler yapıyor” dedi.
"Hala Samet hocayı sevmeyenler var"
Son dönemde üst üste gelen yenilgilere de değinen Aybaba, “Galatasaray büyük yatırım yaptı ama şimdilik Şampiyonlar Ligi'nde sıfır çekti. Fenerbahçe son iki maça kadar büyük kriz içindeydi. Bıraksınlar Samet Aybaba’yı eleştirmeyi. Zamanı geldiğinde her şey düzelir. Samet Aybaba, geldiği gibi gitmeyi bilir. Beşiktaş’ta sorun sevgisizlik. Hala yönetime, Samet hocaya karşı sevgisizlik ve nefret var. Unutulmasın ki Samet hoca Amrabat’a verilen bonservis bedelinin yarısına yeni bir takım kurdu” dedi.
"Alex gidiyorsa…."
Quaresma konusundaki sıkıntıya da değinen Adnan Aybaba, “Quaresma’yı düzn protesto edenler bugün geri gelsin istiyor. Bu konuda art niyet var. Quaresma üzerinden Samet hoca ve yönetimi yıpratma kampanyası var. Soruyorum Quaresma geçen sezonlarda neredeydi. Fenerbahçe 8 yıl büyük emek veren Alex’i uçağa bindirdi yolluyor; Quaresma’ya sahip çıkılıyor. Burada amaç başka”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ousmane Dembele, 2025'teki performansıyla iz bıraktı!

Inter, liderlik koltuğunu bırakmadı

Tottenham nefes aldı, Crystal Palace bunalımda

Sunderland ile Leeds United yenişemedi

Napoli, Höjlund ile tam gaz yarışta

Kenan Yıldız'ın Juventus'ta yeni maaşı ortaya çıktı!

Milan kazandı: Nkunku'dan bu sezon ilk!

Roma, Raspadori için Atletico Madrid'in cevabını bekliyor

PSG'den savunmaya 45 milyon euroluk hamle!

Real Madrid'den Ruben Neves'e ret!


















