Beşiktaş'ta yıllık ücretinde indirim yapmadığı için kadro dışı bırakılan Ricardo Quaresma, siyah-beyazlı yönetime karşı katı tutumunu sürdürüyor. Bu sezon kulübün yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle ‘FEDA’ kampanyası başlatan Beşiktaş yönetiminin daha önce 3 milyon 750 bin Euro olan yıllık ücretini 2 milyon Euro’ya indirme teklifini kabul etmeyen Portekizli futbolcu, son olarak futbol komitesi başkanı Tamer Kıran’dan gelen öneriye de ‘hayır’ dedi.
Quaresma'nın yıllık ücretini siyah-beyazlılar 10 ayda, 375’er bin Euro’luk taksitlerle ödüyor. Kıran geçtiğimiz salı günü Q7’ye haber gönderdi ve “İki aylık parasını ben kendi cebimden ödeyeyim. Bir aylık parasını da almasın” dedi. Bu sayede 28 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş Kulübü’ne bu sezonki maliyeti 3 milyon 750 bin Euro’dan 2 milyon 625 bin Euro’ya inecekti. Bu haberin iletilmesinin üzerinden 2 saat geçtikten sonra Quaresma siyah-beyazlılara geri dönüş yaptı ve “Ücretimden 1 Euro bile indirmem” yanıtını gönderdi.
‘KULÜP BULUN’
Parasından bir taksit bile indirmeyi kabul etmeyen Quaresma, işte bu gelişme sonrası tabiri caizse Beşiktaş yönetiminin gözünde bitti.
Siyah-beyazlılar Q7’den gelen haber sonrası menajer Ahmet Bulut ile temasa geçtiler ve Portekizli yıldıza kulüp bulmasını istediler. Şu ana kadar
Ricardo Quaresma için herhangi bir resmi teklif almayan siyah-beyazlılar, ücretini indirmediği takdirde yıldız oyuncuyu affetmemekte kararlı.
Daha önce kendisine Rusya ve Katar’dan yapılan astronomik teklifleri reddeden yıldız oyuncu ise takımda mevcut sözleşmesindeki şartlarla kalmakta ısrarcı. Transfer sezonu ise 5 Eylül’de sona erecek ve bu süreçte neler yaşanacağı büyük merak konusu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Richarlison'dan depresyon itirafı!

Gönüllü zarar: 165 milyon Euro!

Liverpool evinde yıkıldı: Tur Paris Saint-Germain'in

Hoffenheim, Ozan Kabak ile sözleşme yeniledi

Andoni Iraola, Bournemouth'tan ayrılıyor

Luis Figo'dan Olise'ye büyük övgü

Obi Mikel'den Chelsea'ye sert tepki!

Premier Lig'de kaleler şaştı!

Leeds United, Old Trafford'da 45 yıl sonra kazandı!

Atila Gerin: "Son ana kadar mücadele edeceğiz"



















