
Beşiktaş’ın, Ronaldinho’dan sonra rotasını çevirdiği Ola Toivonen konusunda PSV Eindhoven’la yaptığı pazarlıklar stratejik bir hâl aldı. Hollanda ekibi, Siyah-Beyazlılar’ın transferinde istekli olduğunu bildiği futbolcuyu, sezon sonunda bitecek sözleşmesini de düşünerek satmak ve kâr etmeyi düşünüyor. Kartal ise 6 ay sonra serbest kalacak bir futbolcu için kasasından yüklü bir miktar çıkarmak istemiyor.
Kıyasıya bir pazarlığın yapıldığı bu görüşmelerde, kiralık talebi de kabul görmeyen Beşiktaş, fiyat kırmaya çalışıyor. Öyle ki, PSV’nin 27 yaşındaki futbolcuyu kadroda düşünmediğini bilen yönetim, bunu avantaja çevirmek için çabalıyor.
Kartal, başka taliplisi olmayan İsveçli futbolcuyu en azından düşük bir
bonservis bedeliyle de olsa kadroya katmak istiyor. Kısacası, pazarlıklarda iki taraf da adımlarını dikkatli atıp, masadan kârlı kalkmak istiyor.

Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı
