Paris Saint-Germain'in 4-0'lık avantajla gittiği Camp Nou'da Barcelona'ya 6-1 yenilip, elenmesi Katarlı Başkan Nasser Al Khelaifi'yi oldukça kızdırdı.
Maç sonunda açıklamalarda bulunan Khelaifi, Herkes için bir kabus. 7 dakikada 3 gol atabilmek çok zordu. Şimdi konuşmanın sırası değil. Herkes sinirli ve bu normal. Neler olduğuna inanamıyorum!'' dedi.
Khelaifi, maçın hakemi için de sert ifadeler kullandı. Katarlı Başkan, ''Herhangi bir bahanenin arkasına sığınmayacağım ama yediğimiz iki gol penaltıdan ve ikisinin de penaltıyla alakası yok. Çok kötü oynadık. Bunu kabul edebilmemiz çok zor. Çok çok kötüydük. Hakem de Barcelona'ya yardım etti. Herkes bu durumdan çok rahatsız.'' sözlerini kullandı.
Teknik direktör Unai Emery'nin takımdaki geleceği hakkında sorulan bir soru karşısında Nasser Al Khelaifi, ''Emery'nin başı dertte mi? Bu soru bile değil.'' diye cevapladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi





















