Proje kaldı yadigar
Beşiktaş Futbol Genel Direktörlüğü’nden istifa eden Önder Özen'in tüm projelerine siyah-beyazlı yönetim sahip çıkacak.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş Futbol Genel Direktörlüğü’nden istifa eden Önder Özen, bu hamlesiyle herkesi şaşırtırken, siyah-beyazlı yönetim Özen’in tüm projelerine sahip çıkacak.
Özellikle alt yapı ve pilot takımlar konusunda önemli adımlar atan Beşiktaş Yönetimi, ilk olarak Belçika’daki pilot takımın yönetimiyle toplantı yapacak. 19 Temmuz’da İngiltere’de bir araya gelecek olan taraflar yapılan protokole göre Beşiktaş’tan Belçika’ya gidecek oyuncular belirlenecek.
Beşiktaş Yönetimi, yine Önder Özen’in çok istediği klinik ve irtifa odasını BJK Nevzat Demir Tesisleri’ne kuracak. Bu proje için bütçe ayıran siyah - beyazlı yönetim bütün bu projeleri devam ettirecek yeni bir sportif direktör arayışında acele edilmeyecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, Kamil Grabara'yı kiraladı!

Nottingham Forest'tan Delap hamlesi!

Christopher Nkunku, Leipzig'e geri döndü!

Manchester United, Carlos Baleba'yı açıkladı!

Paulo Fonseca: "Tarih yazmak istiyoruz"

Openda'dan Fenerbahçe mesajı: "Tur yüzde 50-50"

Lyon'da Fenerbahçe maçı öncesi mali alarm

Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de
En çok yorumlanan haberler














