
Gelecek sezonda hem Avrupa'da hem de Süper Lig'de başarılı işler yapacak bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Beşiktaş, orta alanını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
Bu doğrultuda Portekiz devi Porto’nun deneyimli sağ kanadı Silvestre Varela için nabız yoklayan Kara Kartal’ın, bu oyuncunun takıma kazandırılması konusunda önemli aşama kaydettiği bildirildi. Geçen sezon Mavi- Beyazlı formayla çıktığı 48 mücadelede rakip fileleri 11 kez sarsıp, takımına 7 asistlik katkı sağlayan 29 yaşındaki Portekizli’nin, yeni sezonda başka bir ülkede forma giymek istediği ve tercihini Türkiye’den yana kullanabileceği iddia edildi.
Dünya Kupası’nda boy gösteriyor
Brezilya’da düzenlenen Dünya Kupası’nda ülkesi Portekiz’in kadrosunda bulunan Varela, hocası Paulo Bento’nun en çok güvendiği isimler arasında yer alıyor. Zaman zaman forvet hattında da görev alan başarılı futbolcu, özellikle teknik ve hızlı bir oyuncu olarak tanınıyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı
