Portekiz'de gündem olduk
Beşiktaş'ımızın Trabzonspor karşısında aldığı mağlubiyet ve lider Galatasaray ile aradaki puan farkının açılma ihtimali Portekiz'de de yankı buldu.
Kaynak : DHA
Siyah Beyazlı takımın bu mağlubiyet sonrası ligde dördüncü sıraya gerilemesine ve 29 hafta sonunda 8. yenilgisini almasına vurgu yapan Portekiz spor gazetelerinden Record, haberinde "Beşiktaş kazanmayı özledi" başlığını kullandı.
Almeida'nın golüne rağmen Beşiktaş'ın Trabzonspor'a yenildiğini belirten gazete, Carvalhal yönetimindeki Siyah Beyazlı takımın son haftalardaki kötü gidişini sürdürdüğünü vurgulandı. Record Gazetesi ayrıca lig lideri Galatasaray'ın bu akşam Sivasspor deplasmanına çıkacağı ve galip gelmesi durumunda iki takım arasındaki farkın 17'ye yükseleceğini belirtti.
Portekiz'in diğer bir spor gazetesi Abola'da ise Almeida'nın golünün Beşiktaş'ın galip gelmesine yetmediği ifade edildi.
Gazetede ayrıca Trabzonspor'un dün akşam kazandığı zafer ile Beşiktaş'ı puan yarışında yakaladığı da belirtildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!

Marsilya'ya Lorient darbesi; ilk 4 tehlikede

Hull City nazara geldi, kazanamıyor!

Leeds United'dan dev adım!

Bournemouth'a yan bakılmıyor

Werder Bremen rahat nefes aldı

Bundesliga'nın ilk kadın teknik direktörü, mağlubiyetle başladı

Brentford ve Fulham maçında gol sesi çıkmadı

Juventus'a Kenan Yıldız'dan iyi haber!
En çok yorumlanan haberler

















