Polonya, 2022 Dünya Kupası Avrupa elemeleri playoff turundaki rakibi Rusya'ya karşı maçlara çıkmayacağını açıkladı.
Playoff turundaki eleme ağacında Polonya ile Rusya eşleşti. Kazanan taraf ise Çekya - İsveç galibi ile final maçında karşılaşacak.
Polonya Futbol Federasyonu Başkanı Cezary Kulesza, "Sözler bitti, artık harekete geçme zamanı geldi! Rusya Federasyonu'nun Ukrayna'ya yönelik saldırganlığının artmasıyla bağlantılı olarak; Polonya Milli Takımı, Rusya ile maça çıkmayacak. Tek doğru karar bu. FIFA'ya ortak bir karar bildirmek için İsveç ve Çekya ile de görüşüyoruz." dedi.
Kulesza, aynı zamanda ülkelerarası dayanışma için Ukrayna Milli Takımı'na dostluk maçı teklif ettiklerini ve bu teklifin kabul edildiğini duyurdu.
UEFA: "RUSYA'DA MAÇ YAPILMAYACAK"
Polonya, İsveç ve Çekya'nın çağrısı üzerine UEFA ve FIFA, Rusya topraklarında kulüp ve milli takım düzeyinde maçların oynanmayacağını, bu maçların tarafsız sahada oynanacağını açıklamıştı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Domenico Tedesco'dan ayrılığa izin yok

Kevin için 50 milyon euro'ya ret!

Luka Modric'ten Rafael Leao'ya "Kal" çağrısı

Hull City'den rekor transfer: Tzolakis

Franco Mastantuono Fiorentina'ya kiralandı!

Altay Bayındır, Celta Vigo'ya gidiyor

Real Madrid'den Brahim Diaz kararı!

Ipswich Town, Florentino Luis transferini resmen açıkladı!

Galatasaray'a kötü haber: Tijjani Reijnders

Filip Jorgensen, Strasbourg yolunda!






















