Beşiktaş'ta başkan Fikret Orman'ın hayalindeki yıldız olan Juventus'un başarılı futbolcusu Andrea Pirlo için Beşiktaş'a müjdeli haber geldi.
Yıldız oyuncuyla sözleşme yenilemeyen İtalyan temsilcisinin Real Madrid'ten ayrılmaya hazırlanan yıldız orta saha oyuncusu Xabi Alonso ile ilgilendiği bildirildi. 34 yaşındaki Pirlo'nun sözleşmesi Haziran 2014'te son bulacak. Pirlo bu sezon Serie A'da 10 maçta 2 gol kaydetti.
FIFA MENAJERİ KONUŞTU
FIFA menajeri
Alessandro Greco ise konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Pirlo iki sene önce bedelsiz olarak transfer edilmişti. Xabi Alonso, Pirlo'nun takımdan
ayrılması durumunda iyi bir seçim olabilir. Bedelsiz gelmesi çok önemli. İki yıl önceki Pirlo operasyonunun benzeri olabilir" dedi.
Siyah-beyazlı yönetimin ise kolları sıvadığı ve 34 yaşındaki yıldızın transferi bitirmek için harekete geçtiği öğrenildi.

Barcelona'dan gol şov

Aston Villa deplasmanda 3 golle turladı

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"


















