UEFA Konferans Ligi play-off turu ilk maçında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan İsviçre temsilcisi Lausanne'da teknik direktör Peter Zeidler, rövanş için umutlu olduklarını belirtti.
La Tuiliere Stadı'nda oynanan karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Zeidler, "Maçın ilk yarısında şanslar yakaladık. İstanbul'daki rövanş için şansımız var, umutluyuz." diye konuştu.
Çok zor bir maçı geride bıraktıklarını aktaran Alman çalıştırıcı, "Beşiktaş'ın uluslararası oyuncuları var. İlk yarıda gol yemeseydik daha iyi olurdu. Beşiktaş hataları affetmeyen bir takım. Gol attılar, böyle takımlara karşı oynamaktan mutluyuz. Genç oyuncularımız için önemli bir maçtı. Bir hafta hazırlığımız var. Lugano maçı ertelendiği için bir hafta bu maça hazırlanacağız." ifadelerini kullandı.
Peter Zeidler, Lausanne'ın sentetik zeminde Beşiktaş'ın ise doğal çimde oynamasıyla ilgili bir soruya ise "6-7 seneden beri sentetik çimde oynuyoruz. Tabii ki futbol çimin üzerinde oynanır." yanıtını verdi.

Laporta'dan Messi dönüşüne yanıt: "Romantik ama çok zor"

Kolo Muani'nin dönüş tarihi belli oldu!

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!


















