Pedro Franco'ya milli müjde
Beşiktaş'ın 24 yaşındaki stoperi Pedro Franco, Kolombiya Milli Takımı'nın Copa America aday kadrosuna çağrıldı.
Kaynak : Habertürk
Tomas Sivok'un iyileşmesiyle Slaven Bilic tarafından kızağa çekilen, en son 27 Nisan'da Karabükspor'a karşı forma şansı bulan Pedro Franco, Jose Pekerman tarafından Şili'de düzenlenecek 2015 Copa America turnuvası için Kolombiya Milli Takımı'nın aday kadrosuna çağrıldı.
Lider kimliği, soğuk kanlılığı ve defanstan isabetli uzun top çıkarması özelliğiyle tanınan Pedro Franco, ülkesinde geleceğin en önemli savunmacılarından biri olarak gösteriliyor.
Geçtiğimiz sezon Millonarios'tan 2.4 milyon Euro karşılığında transfer edilen Pedro Franco, bugüne dek Beşiktaş formasıyla 56 maça çıkarken 1 de gol kaydetti.
11 Haziran'da başlayıp 4 Temmuz'da sona erecek olan turnuvada Kolombiya; Brezilya, Peru ve Venezuella ile C Grubunda mücadele verecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gyökeres sahne aldı, Arsenal liderliğini korudu

Paris Saint Germain, Fransa Kupası'nda son 16'da!

Real Sociedad'da Matarazzo dönemi

Hull City gümbür gümbür geliyor!

Wolverhampton, ligde kabustan uyanamıyor!

Chelsea'den Newcastle United deplasmanında geri dönüş!

Liverpool'da buzlar eriyor: Muhammed Salah özür diledi

Karim Adeyemi olay çıkardı: Ceza kararı!

Ciro Immobile için övgü dolu sözler!

Guardiola'dan geleceği için şaşırtıcı sözler

Bayern Münih'ten Upamecano açıklaması!
En çok yorumlanan haberler

















