
Beşiktaş ile PAOK'un eşleşmesi ve maçın Selanik'te oynanacak olması sonrası UEFA'nın 'tarafsız saha' kararı vereceği belirtildi.
Yunanistan basınından SporTime ve Gazzetta'nın haberlerine göre; UEFA'nın Ege ve Doğu Akdeniz'de Türkiye ve Yunanistan arasındaki karasuları tartışmasının PAOK ile Beşiktaş arasındaki mcüadelenin de kaderini değiştirebileceği vurgulandı.
UEFA geçmişte iki ülke arasında politik bir gerilim varsa, maçın oynanacağı yeri değiştirmiş ve tarafsız bir sahada maçı oynatmıştı.
İlerleyen günlerde yaşanacak gelişmeler ve Beşiktaş'tan gelecek olası bir talep sonrası UEFA'nın bu konu hakkında bir karar verebileceği kaydedildi.
TEK MAÇ YUNANİSTAN'DA
Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu eşleşmeleri, bu sezon tek maç üzerinden ve seyircisiz oynanacak. Siyah-beyazlılar, kura gereği maça Yunanistan'da çıkacak.
Selanik'te yapılacak karşılaşmanın eşitlikle geçilmesi ve eşitliğin uzatmalarda da bozulmaması halinde penaltı atışlarına geçilecek.
25-26
Ağustos tarihlerinde yapılacak maçlarda kaybeden ekipler, yollarına UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turundan devam edecek.
TIKLA TRANSFERİNİ YAP, KADRONU KUR!

Espanyol'dan Atletico'ya şok

Milan, İtalya Kupası'na galibiyetle başladı

Manchester United'da gündem Altay Bayındır!

Mikel Arteta: "Artık Old Trafford'da kazanıyoruz"

Ruben Amorim'den Premier Lig'de kötü rekor

Angers, Ligue 1'in yeni ekibi Paris FC'ye acımadı

Leverkusen, Monaco'dan istiyor: Ben Seghir!

Arda Güler, Real Madrid'de başrolü üstlenecek

Inaki Pena için Como harekete geçti!

Xavi Simons'un yeni durağı belli oldu!
