İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'de forma giyen Türk asıllı Alman oyuncu Mesut Özil'in, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ludogorets'e attığı gol, "4. haftanın en iyi golü" adayları arasında yer aldı.
UEFA'nın internet sitesinde yer alan listeye göre, Arsenal'in Şampiyonlar Ligi'nde konuk olduğu Bulgaristan temsilcisi Ludogorets'i 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada, Mesut Özil'in rakip kaleciyle beraber 2 oyuncuyu saf dışı bırakarak attığı ve takımına galibiyeti getiren gol, "haftanın en iyi golü" kategorisinde aday gösterildi.
Kupa 1'de bu sezon Arsenal adına 4 gol, 2 asist üreten 28 yaşındaki orta saha oyuncusunun, "en iyi gol" kategorisindeki rakipleri, Legia Varşova'dan Vadis Odjidja, Real Madrid'den Gareth Bale, Paris Saint-Germain'den Thomas Meunier ve Atletico Madrid'den Antoine Griezmann oldu.
Şampiyonlar Ligi'nde "haftanın en iyi golü", UEFA'nın internet sitesinde yarına kadar sürecek oylamanın ardından belli olacak.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Osasuna - Levante maçı başladığı gibi bitti

Juventus, Kamil Grabara'yı bitirdi!

Brighton'dan Jaouen Hadjam hamlesi! Anlaşma sağlandı

Liverpool Futbol Akademisi Türkiye'de

Al Hilal, Martinelli transferinde sona geldi!

Bayern Münih'te Jamal Musiala gelişmesi

Büyük şok: Kenan Yıldız

Hansi Flick'ten transfer açıklaması!

Como'da Moise Kean için geri sayım!

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif















