
Ozan Kabak'ın Schalke'den 30 milyon euro bonservis bedeli ile Liverpool'a transfer olmasının ardından A Milli Takım'ın savunma hattında görev yapan üç futbolcunun toplam değeri 140 milyon euroya çıktı.
140 MİLYON EURO
EURO2020'de mücadele edecek olan birçok takımdan daha yüksek piyasa değerine sahip olan üç stoper ile mücadele edecek olan A Milli Takımımız, gruptaki rakipleri olan İtalya, İsviçre ve Galler'in de üç stoperinden daha yüksek değeri olan savunma üçlüsüne sahip olacak.
EN PAHALI 14. İMZA OLACAK
Mali kriterlere uyumdan dolayı Ozan Kabak'ı bu sezon kiralayan ancak gelecek sezon 30 milyon euro ödeyerek alacak olan Liverpool, bu hamlesi ile kulüp tarihinin en pahalı 14. transferine imza atacak.
MERİH DEMİRAL
Ozan Kabak'tan önce Juventus'a Merih Demiral için 45 milyon euro öneren ancak bu teklifi kabul edilmeyen Liverpool, "60 milyon euroluk" bir cevapla karşılaşmıştı. Merih Demiral'ın bonservis bedeli için minimum 50 milyon euro belirleyen Juventus, şu ana kadar Liverpool, Roma, AC Milan'dan gelen teklifleri reddettik.
ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ
İngiltere Premier Lig takımlarından Leicester City'de düzenli olarak forma giyen ve geçtiğimiz sezon Premier Lig'de en iyi 11'e seçilen Çağlar Söyüncü için kulübü 60 milyon euro bonservis bedeli belirledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Chelsea, yıldızlarıyla galibiyeti aldı!

Barcelona'dan Rafael Leao için takas planı!

Jaka Bijol, Leeds United yolcusu!

Barcelona, Nico Williams için avantajlı konumda!

Fenerbahçe'nin eski yıldızı İsak Vural, Pisa'ya transfer oldu!

Wirtz, Liverpool için sağlık kontrolüne hazırlanıyor!

Sörloth'tan ültimatom: "Ya 11 ya veda!"

Lazio, 37 yaşındaki Pedro'nun sözleşmesini uzattı!

Darwin Nunez'in talipleri artıyor!

Juventus'ta Kenan Yıldız'a 5 yıllık yeni sözleşme
