Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, sezonun ikinci yarısında hangi statta maçların oynanacağı konusunda açıklama yaptı
Fikret Orman,
ikinci yarıda maçları oynayacakları stadyum için de açıklamalarda bulunarak, stadyum konusunu hava durumuna göre değerlendireceklerini söyledi.
HAVALAR İYİ OLURSA OLİMPİYAT
STADI
"Hava şartları iyi olduğu takdirde, yani büyük kar, fırtına gibi bir durum olmadığı takdirde Olimpiyat stadında oynamak istiyoruz" ifadelerini kullanan Orman, havaların kötü olması durumunda ise maçları Kasımpaşa'da oynayabileceklerini belirtti.
Gazetecilerin, inşaatı devam eden Vodafone Arena stadı için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla bir tören düzenlenip düzenlenmeyeceğini sormaları üzerine de Orman, "Başbakanımızın programı çok yoğun biliyorsunuz. Bir de Türkiye hakikaten aralık ayından beri özel bir durumla karşı karşıya. O da sayın Başbakan'ın üzerindeki yoğunluğu artırıyor. Artık onun programı ne zaman müsait olursa o zaman bir tören yapacağız" dedi.
İnşaatın hızından memnun olmadığını da kaydeden Başkan Orman, stat inşaatını daha da hızlandıracaklarını söyledi.
"STAT 7 AYA BİTECEK"
Orman, Beşiktaşlılar gecesinde taraftarlara yaptığı konuşmada da stat çalışmalarına değinerek, "Yaklaşık 6 ay evvel inşaata başladık inşallah 7 sonra da bitireceğiz" dedi.
Stadın dünyanın en akıllı ve en yeşil stadı olacağını ifade eden Orman, kullanılacak olan enerjinin burada üretileceğini belirtti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Ferran Torres için 50 milyon euro

Acun Ilıcalı'nın yeni hedefi Nestory Irankunda

Paulo Dybala, Roma'ya imzayı atıyor

Juventus'ta hedef Fikayo Tomori

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"
















