Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Iğdır'ın Aralık ilçesinde Beşiktaşlı bölge halkının ve eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican'ın katkılarıyla yapılan 2 okulun açılışını gerçekleştirdi.
Başkan Orman, beraberindeki Iğdır Valisi Davut Haner, Aralık Kaymakamı Tolga Kamil Ersöz, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ ve eski yönetim kurulu üyesi Hüseyin Mican ile geldiği ilçeye bağlı Kırçiçeği köyündeki Beşiktaş Şeref Bey İlkokulu'nun açılışı yaptı.
Daha sonra beraberindekilerle Hüseyin Mican'ın yapımını üstlendiği Beşiktaş Mican İlkokulu'nun açılışını gerçekleştirmek üzerine Karahacılı köyüne geçen Orman, buradaki törende yaptığı konuşmada, Aralık Kaymakamı Ersöz'e bu okulların yapımındaki emekleri için teşekkür ederek, "Burası ülkemizin en doğu noktası. Burada pırıl pırıl bir kardeşimiz bir mum yaktı. O mum okullara dönüştü ve bizleri bir araya getirdi. Hüseyin Mican arkadaşımızı da şevklendirdi ve Beşiktaş'ımızın okullar açmasına vesile oldu. Bu çok büyük bir iş" diye konuştu.
Mican'a da teşekkür eden Orman, "Hüseyin Mican arkadaşım ile Beşiktaş'ta birlikte yöneticilik yaptık. Şampiyonlukları beraber yaşadık. O da böyle bir yatırımı yaptı, kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi.
Orman, "Beşiktaş bir duruştur, bir hayata bakış açısıdır. Ülkemizi seven, Beşiktaş'ımızı seven pırıl pırıl öğrencilerin bu okullarda yetişmesini diliyorum. Ülkemize ve Iğdır'a hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
Açılışın ardından Vali Haner ile sınıfları gezen, öğrencilerle ve öğretmenlerle bir araya gelen Orman, öğrencilere günün anısı için düzenlenen karnelerini verdi, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.
Vali Haner, Iğdırlı kadınların kendi elleriyle yaptıkları Türk bayrağını günün anısına Başkan Orman'a hediye etti. Kaymakam Ersöz de okulun yapımını üstlenen Mican'a katkıları nedeniyle plaket takdim etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Thierry Henry'den Arda Güler için övgü dolu açıklamalar

Arbeloa'dan ayrılık sorusuna yanıt!

Real Madrid, Slavko Vincic'i suçlu ilan etti!

Arda Güler çılgına döndü, kırmızı kart gördü!

Arsenal, sahasında yarı final biletini kaptı!

Arda Güler'in golleri yetmedi, Bayern Münih yarı finale yükseldi!

Arda Güler tarihe geçti!

Juventus, Locatelli ile sözleşme uzattı!

Juventus'tan sakatlık açıklaması: Arkadiusz Milik

Richarlison'dan depresyon itirafı!



















