Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, henüz şampiyonluğu konuşmak için erken olduğunu söyledi.
Orman, Trabzonspor'u 3-0 yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, Anadolu'nun farklı kentlerinden Konya'ya gelerek takımlarına destek veren siyah beyazlı taraftarlara teşekkür etti.
Konya'da çok güzel bir gün geçirdiklerini belirten Orman, "Kentte güzel bir misafirperverlik örneği gördük. İnşallah, biz de Konyalılara güzel bir atmosfer yaşatmışızdır. Beşiktaş Kulübü olarak burada tesisler manasında yatırım yapmak istiyorum. Öyle bir niyetim var. Valimiz ve belediye başkanımızla konuşacağız. İnşallah, Beşiktaş buraya tesis anlamında bir yatırım yapar" diye konuştu.
Orman, şampiyonlukla ilgili ise "Daha çok maç var. Önemli bir galibiyet aldık. Önemli derbi maçı var. Daha devre arası bile olmadı. Şu an bunları konuşmak için çok erken" değerlendirmesinde bulundu.
Siyah beyazlı taraftarların, Galatasaray maçının Konya'da oynanması yönünde tezahürat yaptığının hatırlatılması üzerine Orman, "Ben de istiyorum ama bir yönetim kurulunda konuşalım" dedi.
Tabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise gazetecilere açıklama yapmadan stattan ayrıldı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

















