Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Akhisar galibiyetinin kendilerini zirveye bir adım daha yaklaştırdığını söyledi. Orman, “Camia olarak ligi şampiyon olarak bitirmek için tüm gayreti göstereceğiz” dedi
Akhisar Belediye’yi 3-0’lık skorla devirerek lider Fenerbahçe’nin ardından ikinci sıraya yerleşen Beşiktaş’ta şampiyonluk beklentisi tavan yaptı. Siyah-Beyazlılar’ın Yeşil-Siyahlılar’la oynadığı mücadelenin ardından dün Global 2014 konferansına katılan ve gündeme dair açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, hedeflerini birincilik koltuğu olarak belirlediklerini söyledi. Erken gelen gollerin ardından Akhisar maçının kendisi için keyifli geçtiğini belirten Orman, “Goller erken yaşandığı için rahat bir maç izledim. Stadın olmamasına rağmen buralardayız. Maçtan çıkınca, kaybettiğimiz puanlara, saçma sapan hakem hatalarından kaybedilen puanlara üzüldüm. Daha yüksek puanlarda olmamız lazımdı. Hakem hatalarıyla 8 puan civarında kaybımız oldu. Artık önümüze bakacağız. Camia olarak ligi şampiyon olarak bitirmek için tüm gayreti göstereceğiz” dedi.
‘Mustafa formayı bırakmamalı’
Son haftalarda ortaya koyduğu başarılı performansla dikkatleri çeken Mustafa Pektemek’in etkili oyununa da değinen Başkan Orman, “Mustafa şerefiyle oynadı ve hakkıyla da bir gol attı. İyi karakterli bir çocuk. Beşiktaş’a transfer olduğu dönemden itibaren bakacak olursak, çok şanssızlıklar yaşadı. Sakatlıklar yaşadı ve üzüldü. Ama Beşiktaş hiçbir zaman onun elini bırakmadı, yanında oldu. Formasını kaptı. Artık kimseye kaptırmamasını istiyorum” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
LaLiga'da Lamine Yamal, sezonun oyuncusu seçildi

Acun Ilıcalı'dan transfer açıklaması!

Tottenham, Andrew Robertson'ı açıkladı

Rafael Leao'dan geleceği için açıklama!

Florentino Perez'in Olise hayali!

Liverpool'da Andoni Iraola dönemi

Napoli'de Kevin de Bruyne ve Romelu Lukaku belirsizliği!

Milli sporcu sezonun yorgunluğunu Antalya'da atıyor

Juventus'tan Sörloth hamlesi: İlk görüşme yapıldı

Manchester City'den Haaland tepkisi



















