Bilic'e G.Birliği maçıyla birlikte veda etmeye hazırlan Beşiktaş, yeni teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor. Süreci bizzat yöneten Başkan Fikret Orman'ın önümüzdeki hafta sonuna kadar bu meseleyi çözüme kavuşturacağı öğrenildi. Şenol Güneş'ten "Önce Bursa ile görüşeyim, maçlar bittiğinde otururur konuşuruz" cevabını alan siyah-beyazlılar, tecrübeli hocayla temasa geçmek için yeşil-beyazlı takımın 3 Haziran'da oynayacağı Türkiye Kupası finalini bekliyor.
ORMAN, MOSKOVA YOLCUSU
Beşiktaş, Lucescu ısrarından da vazgeçimş
değil. Lucescu'dan "Para sorun değil. Ancak Shakhtar Donetsk'le devam eden sözleşmem var. Başkan Akhmetov'u ikna etmeniz gerekiyor"
cevabını alan Orman'ın, Ukrayna ekibinin yöneticilerle temasa geçeceği belirtildi. Kartal, Lille'den ayrılan Fransız çalıştırıcı Rene Girard'ı da
listesine aldı.

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!

Hazard: "Kenan tam bir Real Madrid oyuncusu!"

Del Piero'dan Kenan Yıldız yorumu

Manchester City, Lig Kupası'nda finalde!



















