Manchester United'ın eski teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, İngiliz ekibinden eski öğrencisi Scott McTominay ile ilgili itiraflarda bulundu.
Norveçli teknik adam, Manchester United'ın McTominay'ı Napoli'ye göndermesine çok şaşırdığını söyledi.
Solskjaer, "Bu transfere gerçekten çok şaşırdım. Her kulüp, kulübün neyi temsil ettiğini bilen ve kendi altyapısından yetişmiş oyuncuların oluşturduğu bir çekirdek kadroya ihtiyaç duyar. McTominay, İtalya'da ne kadar fantastik bir oyuncu olduğunu kanıtladı. O, her kulübün ihtiyaç duyacağı türden bir kişiliğe sahip." dedi.
Manchester United'dan geçen yıl Napoli'ye transfer olan ve İtalyan ekibinde şampiyonluk sevinci yaşayan 28 yaşındaki McTominay, Napoli forması altında çıktığı 50 maçta 17 gol attı ve 7 asist yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Yıldız'dan tarihe geçen gol!

Küme hattında Levante kazanmayı başardı

Borussia Dortmund'dan geri dönüş ve galibiyet!

Everton, evinde Chelsea'yi yıktı!

Milan'dan sahasında galibiyet

Dani Olmo'dan Atletico Madrid için açıklama

Vedat Muriqi: "Hayatımız söz konusu!"

Getafe, Espanyol'u iki golle geçti

Joshua Kimmich'ten Real Madrid için mesaj!

Michael Olise'den çarpıcı performansı!





















