Olcay iple çekiyor!
Olcay Şahan, başarılı bir sezonu arkasında bıraktığını belirterek önümüzdeki sezonu büyük bir sabırsızlıkla beklediğini dile getirdi.
Kaynak : Fanatik
İlk 11 oynama hedefiyle geldiği Beşiktaş'ta takımın en fazla forma şansı bulan oyuncularından biri olan Olcay Şahan, yeni sezonu iple çekiyor.
Siyah-Beyazlılar’ın 25 yaşındaki orta saha oyuncusu, iyi bir sezon geçirdiğine dikkat çekip, “Kendi adıma beklediğimden daha iyi bir sezonu geride bıraktım. Bunun için çok çalıştım. Başlayacak olan kampla birlikte yeni sezona da çok iyi hazırlanmak istiyorum." dedi.
Olcay Şahan; "Takımıma daha fazla katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Beşiktaş’ta çok mutluyum” diyerek konuşmasını noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Arsenal kupada Wigan Athletic'i farklı geçti

Atletico Madrid'e Rayo Vallecano'dan ağır darbe!

Edin Dzeko asistledi, Türk yıldızlar bitirdi!

Marsilya'da sürpriz istifa: Mehdi Benatia

Yan Diomande'den Bayern Münih için transfer yanıtı

Bayern Münih'ten sakatlık açıklaması: Manuel Neuer

Alvaro Morata'ya tepki: Geri dönebilir

Endrick, Fransa'da ayın oyuncusu seçildi!

Juventus: "Bu hakemlerle lig bitmez! VAR değişsin!"

Manchester City, FA Cup'ta iki golle turladı!

Harry Kane başlattı, Goretzka bitirdi!
En çok yorumlanan haberler





















