Kartal’ın sezon başında Arsenal altyapısından büyük umutlarla kadrosuna kattığı Oğuzhan Özyakup, özel yaşamıyla ilgili basında çıkan haberlerden duyduğu rahatsızlığı yönetimle paylaştı.
Oynadığı futbolla hem Teknik Direktör Slaven Bilic’in hem de siyah-beyazlı yönetimin övgüsünü alan Oğuzhan, ailesinin üç aydır İstanbul’da olduğunu belirterek, izinli günlerinde bile onlarla vakit geçirdiğini söyledi. Ailesinin Hollanda’da bulunduğu dönemlerde annesinin sık sık İstanbul’a gelerek kendisiyle kaldığını hatırlatan genç futbolcu, kendisine yapılan, “Geceleri dışarı çıkma” şeklindeki uyarılardan da bunaldığını yönetime iletti.
‘Benim büyük hedeflerim var’
Profesyonel bir futbolcu olduğunu belirterek
tavsiyelere ihtiyaç duymadığını vurgulayan Oğuzhan’ın, “Ben neden yeteneğime ihanet edeyim. Tam tersine benim futbolda çok büyük hedeflerim var. Milli
Takım’da oynamak istiyorum. İleride Avrupa’da büyük kulüplerde top koşturmayı hedefliyorum. Performansım daha da yükselsin diye ailemi İstanbul’a
getirdim” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Bazı maçlarda beklentilere tam olarak yanıt veremediğini kabul eden siyah-beyazlı futbolcu, bu durumu üst üste geçirdiği kısa süreli sakatlıklara bağladı. Oğuzhan Özyakup bazı sakatlıkları tamamen atlatmasına rağmen, güç depolamadan maçlara çıktığı için bazen form düşüklüğü yaşadığını sözlerine ekledi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Union Berlin'den Leipzig'e geçit yok!

Liverpool'da Muhammed Salah kararı!

Premier Lig'de sürpriz ödül!

Premier Lig'de kasım ayının teknik direktörü belli oldu!

Arda Güler, Türk futbol tarihine geçti!

Roberto De Zerbi'den Mason Greenwood için büyük övgü!

Bayern Münih'ten ayrılık önlemi: Olise!

Luka Modric'ten transfer itirafı!

Alvaro Morata'dan kötü haber!

Julian Alvarez'den Barcelona açıklaması!



















