Beşiktaşımız ile yolları ayrılan Oğuzhan Özyakup'un transferde yeni adresi netleşmek üzere. Deneyimli orta saha oyuncusu Süper Lig'de kalacak.
BAŞAKŞEHİR DEFTERİ KAPANDI
Başakşehir, Trabzonspor, Galatasaray ve Feyenoord'un gündemine gelen Oğuzhan Özyakup'un Hollanda'ya dönebileceği iddia edilmişti. Emre Belözoğlu'nun uzun süredir peşinde koştuğu Oğuzhan Özyakup için Başakşehir defteri tamamen kapandı.
ABDULLAH AVCI İLE GÖRÜŞME
Oğuzhan Özyakup'a planlarını anlatan Abdullah Avcı, milli futbolcuyu ikna girişimlerine başladı. Taraflar arasında görüşmeler sürerken Özyakup için Galatasaray da devreye girdi. Deneyimli futbolcunun menajeri, her iki takımla da temaslarını sürdürüyor.
ÖMER BAYRAM'IN YORUMU OLAY OLMUŞTU
Bu arada Galatasaray'ın tecrübeli sol beki Ömer Bayram'ın geçtiğimiz günlerde Oğuzhan Özyakup'un paylaşımına kum saati emojisi koyarak yorum yapması transfer dedikodularını alevlendirmişti. Ancak oyuncunun Trabzonspor'a daha yakın olduğu ortaya çıktı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Manor Solomon için transfer yarışı: Hull City de devrede

Leipzig, Nyland'ı açıkladı

Ruben Amorim'den Rafael Leao sözleri

Ferran Torres'ten geleceği için yanıt: "Ne olacağını bilemezsiniz"

Fulham, Real Madrid'den ikinci transferini açıkladı: Cesar Palacios

Fulham, Gonzalo Garcia'yı duyurdu!

Bernardo Silva'dan transfer itirafı ve Mourinho sözleri

Fiorentina, Moise Kean için kararını verdi!

Villarreal, Peter Gulacsi transferini açıkladı! İki yıl sözleşme

Jonathan Tah'tan Jürgen Klopp için itiraf!



















