Beşiktaş Başkanımız Fikret Orman, takım kaptanımız Oğuzhan Özyakup'un takımda kalmasını istediklerini ve Arsenal'den kaynaklı sözleşme sıkıntısını gidermek istediklerini ifade etti.
Oğuzhan'ın evlatları olduğunu belirten Orman, "Genç yaşta hem takım kaptanlığını hem de 10 numarayı verdik. Oyuncularımızın kariyerine bakıldığında kariyerli takıma kaptanlık yapıyor. Beşiktaş'ta kalmasını istiyoruz. Aramızda sıkıntı yok. Arsenal ile olan sözleşmeden dolayı bazı sıkıntılar var. Çözümünü bekliyoruz." şeklinde konuştu.
Orman, Video Hakem Sistemi'nin uygulanmasını istediklerini ancak bunun kademe kademe olması gerektiğini söyledi.
Yabancı oyuncu kuralıyla ilgili görüşlerini aktaran Orman, şunları söyledi:
"Önceden 5 yabancı oyuncu vardı o zaman dünya şampiyonuyduk. Yabancıyı artırdık şimdi değil. O zaman da başarılı milli takım yoktu. Sayılarla düşünürsek basite indirgeriz ve çözümsüzlük çıkar. Federasyon başkanına da söyledim, bununla ilgili çalıştay yapılması lazım. Herkes gelsin, fikirlerini söylesin. Galiba devre arası yapacaklar."
Orman, başarılı bir şekilde gittikleri Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkmayı
istediklerini vurgulayarak, "Sonrası kolay değil. Karşımızdaki takımlar çok güçlü. Futbolun en önemli vitrini, herkes vitrin yapmak istiyor. İyi kura
çekelim ve çeyrek finale çıkalım." değerlendirmesinde bulundu.

Valencia, Bilbao karşısında tek golle galip

Atletico Madrid, Alvarez için 100 milyon euro istiyor!

Milan'dan Strahinja Pavlovic'e izin yok!

Aston Villa, Premier Lig'de galibiyete hasret

Nottingham Forest, seriye devam ediyor!

Cremonese, Pisa'ya karşı can suyu aldı

Liverpool'dan Xabi Alonso soruşturması

Verona 3 puanı tek golle aldı

Hansi Flick'e El Clasico öncesi büyük acı

Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı























