Süper Lig'de geride kalan sezonun en önemli performanslarından birine imza atan Oğuz Aydın, transferin de gözde isimlerinden biri haline geldi.
Corendon Alanyaspor formasıyla geride kalan sezonda tüm kulvarlarda 38 karşılaşmada görev yapan ve 13 gol 8 asistle oynayan Oğuz Aydın, Süper Lig devleri başta olmak üzere Avrupa kulüplerinin de dikkatini çekti.
Alanyaspor'da gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Oğuz
Aydın için Akdeniz ekibinin başkanı Hasan Çavuşoğlu, Milliyet'e açıklamada bulundu.
"ŞAHSIMA TEKLİFLERİ OLDU"
Hasan Çavuşoğlu, "Oğuz'a yurt içi ve yurt dışından teklifler var. Henüz kimseyle anlaşma sağlamadık. Bir görüşme olmadı. Türkiye'den Galatasaray ve Beşiktaş'ın şahsıma bir teklifleri oldu fakat kulübe ulaşan resmi bir teklif yok." açıklamasında bulundu.
Oğuz Aydın için talep edecekleri bonservis hakkında da konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Bu benim kulübümle görüşeceğim bir konu." dedi.
"YOLA DEVAM EDECEĞİZ"
Corendon Alanyaspor ile başarılı bir sezonu geride bırakan Fatih Tekke'nin geleceği hakkında da konuşan Çavuşoğlu, genç teknik adamla yola devam edeceklerini belirterek "Fatih hoca ile inşallah devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Nefes kesen maçta Newcastle, Leeds'i yıktı!

Manchester United, Burnley ile yenişemedi!

Roma deplasmanda galibiyeti hatırladı!

Hansi Flick'ten Joao Cancelo için açıklama!

Jose Mourinho'dan Ruben Amorim ve Manchester United yanıtı!

Lewandowski, ayrılmak istemiyor!

Fiorentina'da ayrılık ihtimali: Edin Dzeko

Manuel Neuer'den geleceği için açıklama!

Vinicius Junior'dan takım arkadaşlarına büyük tepki!

Jamie Carragher, Ruben Amorim'i yerden yere vurdu!

















