Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, bütün maçları Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynamak istiyor.
Başakşehir’in tesislernin harika olduğunu söyleyen Bilic, “Burası çok ideal bir stat. Bütün maçları burada oynamak isteriz. Partizan maçı için de olabilir. Burası bir futbol stadı. İnsana kendini iyi hissettiriyor” diye konuştu.
Başakşehir deplasmanından üç puanla ayrılmanın sevincini yaşayan Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, karşılaşmanın ardından Başakşehir Fatih Terim Stadı ile görülen kırmızı kartlara vurgu yaptı.
Fatih Terim Stadı’ndaki tesislerin harika olduğunu dile getiren Hırvat çalıştırıcı, “Burası çok ideal bir stat. Bütün maçları burada oynamak isteriz. Partizan maçı için de olabilir. Burası bir futbol stadı... İnsana kendini iyi hissettiriyor. Seyirci baskısı açısından ideal bir stat” diye konuştu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!

Lamine Yamal: "Messi olmak istemiyorum"

Enzo'dan itiraf: Transfer!

Modric'ten Mourinho itirafı: "Olmasa, olmazdı!"

Real Madrid'de Rodrygo kararı!

Milan'a Sergio Ramos önerisi





















