Beşiktaş Kulübü, basında çıkan bazı transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Papis Cisse ve Bakary Sako'nun transfer gündemlerinde olmadığını duyuran siyah-beyazlı yönetim, Fikret Orman'ın Slaven Bilic'e bazı yasaklar getirdiği yönünde çıkan haberlerin de gerçek dışı olduğunu vurguladı.
Açıklama da şu ifadelere yer verildi:
"Fotomaç gazetesinde "Bako Sürprizi" başlığı ile yayımlanan haberde, Papiss Cisse ve Bakary Sako isimli futbolcuların transfer listemizde olduğu bilgisi hayal mahsulüdür.
Fanatik gazetesinde "Tek Kelimeyle Süper" başlığı ile yayımlanan haberdeki, Brezilyalı futbolcu Kleber ile kulübümüzün ilgilendiği bilgisi gerçeklerden uzaktır. Yine Fanatik gazetesinde yer alan, Başkanımız Fikret Orman'ın bazı yasaklar getirdiğine yönelik haber, tüm unsurlarıyla asılsızdır.
Takvim gazetesinde ise Başkanımız Fikret Orman'ın Teknik Direktörümüz Slaven Bilic'le toplantı yaparak, çeşitli sorular yönelttiğine yönelik bilgiler de masa başında üretilmiştir ve aslı bulunmamaktadır. Kamuoyunun ve taraftarlarımızın dikkatine saygılarımızla sunarız."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım
















