N'Koulou krizi!
UEFA kriterleri nedeniyle futbolcu satmadan bonservisli oyuncu almaya yanaşmayan Beşiktaş'ta stoper N'Koulou'nun Lyon'a kaptırılması krize yol açtı. Bazı yöneticiler, Kamerunlu ismin kaçmasının diğer transferlere yansıdığı eleştirisi yaptı.
Kaynak : Fanatik
UEFA kriterleri nedeniyle futbolcu satmadan, bonservisli oyuncu almaya yanaşmayan Beşiktaşımız'da bazı yöneticilerin, "Madem böyle bir sıkıntımız var biz neden bonservisi elinde olan kaliteli isimlerle ilgilenmiyoruz. Lyon'un aldığı N'Koulou'yu biz niye almadık anlaşılır gibi değil. Eğer onu alsaydık şu an başka mevkiler için bonservis hakkımız olurdu" şeklinde tepki gösterdikleri ortaya çıktı.
İlk hedef Gökhan
Yaşanan bu gelişmeler üzerine yönetim takımın durumunu yeniden masaya yatırdı. Quaresma, Cenk, Gökhan, Beck, Sosa, Atiba ve Oğuzhan gibi oyuncularına resmi ve dolaylı teklifler alan siyah - beyazlı yönetim, ilk olarak Gökhan'ı bonservisiyle West Ham'a vermeye çalışacak. İngiliz kulübünün, 10 milyon euroluk satınalma opsiyonlu, 3 milyon euroluk kiralama bedelli önerisine soğuk bakan yönetim, gerekirse bu oyuncuyu yeni sezonda da kadroda tutacak.
Mali kriterleri aşarak Avrupa macerasını tehlikeye sokmak istemeyen Beşiktaş Yönetimimiz, Mario Gomez'i takımda tutabilmesi halinde, gerekirse transferi tek bir stoper alarak kapatacak.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!
En çok yorumlanan haberler

















