N'Koudou iğneyle de olsa sahada!
Fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlayan N'Koudou gerekirse iğne olarak Fatih Karagümrük maçında ilk 11'deki yerini alacak.
Kaynak : Sabah
Fotoğraf : AA
Derbi öncesi sahaya çıktığı son üç maçta 4 kez ağları sarsan Georges-Kevin N'Koudou, yaşadığı sakatlığın ardından sahaya dönüş hazırlıkları yapıyor.
Galatasaray karşısında özellikle gol bölgelerinde zorlanan siyah-beyazlılarda N'Koudou'nun fizyoterapist eşliğinde çalışmalara başlaması sevinçle karşılandı.
Antrenmana düz koşu ile start veren Fransız yıldız, daha sonra kondisyon ve topla koordinasyon çalışması yaptı. N'Koudou, gerekirse riske edilecek ve iğne ile Karagümrük maçında oynayacak.
Teknik direktör Sergen Yalçın da sağlık ekibine talimat vererek talebesinin karşılaşma gününe kadar hazır hale getirilmesini istedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den Ansah için 22 milyon euro'luk teklif

Adi Hütter'den Can Uzun açıklaması

Barcelona, sezona çok farklı başladı

Milan, sezona galibiyetle başladı

Enes yine attı, Getafe'ye 3 puanı kazandırdı

Juventus 3 puanla başladı

Liverpool, puanı son anda kurtardı!

Feyenoord, Cambuur karşısında farklı kazandı

Unai Emery'den Watkins yorumu

Tottenham, Omar Marmoush'u kadrosuna katıyor

Lille, sezona Angers galibiyetiyle başladı!
En çok yorumlanan haberler














