Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, 2010-11 sezonunun TFF Süper Kupa maçı ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Özdemir, Fenerbahçe Kulübü'nün başvurusunun kendilerine ulaştığını belirterek şu açıklamayı yaptı:
"Başvuruyu yönetim kurulu toplantısında değerlendirip karar vereceğiz. Benim kişisel görüşüm olumlu. Bu maç oynanabilir. Böyle bir kupa maçı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için yeni bir gelir kaynağı olur.": "Başvuruyu yönetim kurulu toplantısında değerlendirip karar vereceğiz. Benim kişisel görüşüm olumlu. Bu maç oynanabilir. Böyle bir kupa maçı Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri için yeni bir gelir kaynağı olur."
BEŞİKTAŞ'TAN DESTEK GELDİ
Fenerbahçe'nin Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptığı "2011 Süper Kupa maçı oynansın" talebine konunun bir diğer muhatabı olan Beşiktaş'tan da destek geldi.
Siyah beyazlı kulübün futbol şube sorumlusu Emre Kocadağ yaptığı açıklamada "Sonuçta karar bizim elimizde değil. Türkiye Futbol Federasyonu bu yönde karar verirse biz tabii ki oynamak isteriz" değerlendirmesine bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan Alaves'e 6 gollü şov!

7 gollü maçta kazanan Roma!

Bologna evinde Monza engelini aştı!

Martinez'den itiraf: "Parmağım bir daha düzelmeyecek!"

Chelsea kazandı, MANU'da kabus sürüyor!

PSG'den Hakimi'ye yeni sözleşme! Yıldız oyuncu beklemede

Milan'ın santrfor hedefi Nicolo Tresoldi!

Unai Simon: "Bilbao'dan ayrılmak istemiyorum"

Harry Kane: "Mourinho sözünü tuttu"

Lisandro Martinez için Atletico ve Barcelona devrede!















