Dünya Kupası Elemeleri E Grubu'nda mücadele eden Türkiye A Milli Futbol Takımı, Bursa'da Bulgaristan'ı ağırladı. Türkiye, rakibini 2-0 mağlup etti.
Karşılaşmanın ardından Kontraspor YouTube kanalında yorumlarda bulunan Nihat Kahveci, ay-yıldızlı ekibimizi değerlendirdi.
"UZUN BİR MAÇ OLACAK"
Nihat Kahveci, İspanya'daki maç hakkında, "İspanya'da İspanya'ya karşı oynayacağımız maç bizim için uzun bir maç olacak herhalde. Topun peşinden koşmamız gerekiyor. İsmail sarı kart gördü. Kaan sakatlandı, Merih'in durumu belli değil." dedi.
"PERFORMANSINI BEĞENMEDİM"
Eski milli futbolcu, "Bugün A Milli Takımı'mızda beklentimin altında kalan oyuncular vardı. Bunlardan biri de -hiç kızmayacak- spikerin çıkarken 'Altın Çocuk' dediği Arda Güler... Bugünkü performansını beğenmedim. Kalabalığın arasına girdiğinde çok top kayıpları yaptı. Daha iyi bir performans bekliyordum." ifadelerini kullandı.
"SÜRPRİZ OLMADI"
E Grubu'nu da değerlendiren Kahveci, "Grupta hiç sürpriz olmadı. Lider İspanya, ikinci biz, üçüncü Gürcistan." diyerek sözlerini tamamladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Serge Gnabry'ye Avrupa'dan iki dev talip!

Premier Lig devleri, Kenan Yıldız'ın peşinde!

Milan'da Santiago Gimenez için karar!

De Laurentiis'ten UEFA VE FIFA'ya tepki!

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!




















