Sergen Yalçın’ın yardımcısı Murat Şahin, Azerbaycan televizyonu CBC Sport’ta Ghezzal ve Rosier transferinin detaylarını anlattı.
Son gün konuştuğumuzda onlar da kalmak istediklerini söylediİki futbolcunun da takımda tutulması için yönetime rapor verdiklerini dile getiren Şahin, “Kiralık oyuncular oldukları için öncelikle kulüpleriyle anlaşmamız gerekiyor. Son gün konuştuğumuzda onlar da kalmak istediklerini söyledi. Tabii bu maddi konuların olduğu bir iş, kolay bir iş gibi gözükmüyor” dedi.
Yeni gençler yolda
Takıma katılan gençlerin oynatılmasının
risk olabileceğine dikkat çeken Murat Şahin, “Hem kalecimiz, hem Rıdvan bize bu yıl şampiyonlukta çok ciddi katkı sağladılar. Bundan sonra da inşallah
hem onlar için hem de yeni gençlerimiz için iyi bir örnek olurlar. Daha oynayamayan, seneye belki kullanabileceğimiz olanlar da var. Serdar var.
Üçüncü kalecimiz Emre de iyi durumda. Kiralık olarak gönderip takip ettiğimiz oyuncular var” diye konuştu.

Muriqi'den Barcelona'ya Lewandowski yanıtı

Barcelona, Fermin Lopez ile nikah tazeledi

Diego Simeone'den Ademola Lookman açıklaması!

Atalanta, çeyrek finalde Juventus'u sahadan sildi!

Ademola Lookman çok hızlı başladı

Real Madrid'de en iyi test sonucu Arda Güler'den!

Barcelona'nın yorgunluğa karşı yeni formulü; uyku uzmanı

Endrick: "Benzema benim çok önümde!"

Vinicius Junior'a ırkçı hareketin cezası belli oldu!

Arne Slot'tan Van Dijk'in geleceği için açıklama!




















